Wednesday, July 24

Clenx Tea..erk??

Rata2 ramai gak yang beli Clenx Tea.. pelbagai cerita yang dicanang...komen dari rakan blogger minta pandangan rasa,bau,pengalaman dan pelbagai lagi...

Clenx Tea? Erk? Aku tk pernah amalkan amik produk apa2 sejak di marahi oleh adik aku angah...kata2 sinis mmg aku tk beli produk dan bawa balik kalau tkde kesan yang menyebabkan aku ramping ala2 Ratu Kebaya..* tk de harapan..

Dengan rasminya, hari Selasa bertarikh 23hb aku beli Clenx Tea share dengan classmate aku beli pack besar devide 2 equal same with 25each .. so ikuti pengalaman aku selama 2 tegbag *agak poyo


Teh pertama 
23hb Julai 2013
Malam itu bancuh teh warna light tk pekat macam teh blogger dalam pic tu...sedap rasa..
Sahur tkde rasa buang pun just small water only *rojak
Kelas aku start 7.45am, pagi buang biasa *sbb memang mudah buang pagi.. 
 Habis kelas 2.00pm buang lagi that mean twice aku g toilet rasa takjub boleh buang 2 kali 
kalau sebelum ini,small water only..sbb puasa kena minum air kosong banyak elak hydrate..

tk sempat sahur sebab bangun lewat so no tea

b4 sleep minum teh pertama lagi...then buang..bancuh pekat sikit bau inai..telan je..


 Teh Kedua
24hb Julai 2013
  
 Bangun pagi serius tk penat langsung.. badan segar jek
After Suhoor Meal, teh aku bancuh pekat sikit macam biasa.. kali ini seharian aku menjadi sahabat toilet..tp tkde cirit birit macam nak pengsan.. cuci perut perkumuhan warna hitam tu najis tempelan yang terlekat di sekitar usus,... badan rasa ringan je... 

senam, 8 gelas minum air 0 /day, dan kontrol makan 
resepi kurus secara sihat.

Kalau nk tau effect kat korang mcmner korang belilah share ramai ... 

sebab aku beli Clenx Tea ialah
 kalau bulan puasa effect angin dalam badan memang terbaik...sampai kan rasa nak nangis... nak kentut malu roomate ada muhehehe
Classmate aku yang join beli tegur tummy aku boooncit..*malu


*blog ubah wajah sbb ada problem siapa yang tahu blog ni pasti nampak apa dia kat n3 tu... Merah lucky colour. :)

2 comments:

Logistics Mmm said...

SAYA BARU BELI TD..TAK SABAR NK TGK HASILNYEEE

Nurul Hidayah said...

hai, nak tanya pendapat kalau minum time puasa and hari hari camana ek?