Wednesday, August 15

Product Review...


Salam semua... korang pernah tak beli barang tp bila pakai bau tk enak huhuh ...it's happen to me...so korang terpaksa gak habiskan sebab tknak membazir?? (aku la tu)... 

last Sunday after iftar rumah letcurer aku singgah kat Giant K.Terengganu ,Guardian Farmasi nak tgk lotion badan yang lain dari yang aku pakai...so ternampak la ini..
 
sumber mr google.. aku beli botol kecik je sbb adik aku pesan at least tk rugi kalau beli besar...so aku grab then balik dari iftar mandi terus letak lotion ni budget lena tido...yela mmg lena pun sbb penat... untuk korang aku tak pasti bukan nk buruk2 produk but as consumer i need to express my feel...huhu tetiba english education ...  
  •  bau coklat tp bukan long lasting still lembab kan kulit..
  • pakai pas mandi kalau tak bukan bau coklat dh tp bau mcm getah atau toffee..(review)
  • murah and easy take easy go..
  • bukan untuk jenis kulit kering sbb korang kena apply again n again wif this product..
  • Harga RM 7.60 but less RM 10



2ndly aku  beli this product 

korang mesti tk pernah pakai this item kan  so aku tolong korang review free as consumer, disebabkan aku ghairah sgt nk try so aku beli la produk ini.. 


  • warna biru mcm air laut..
  • bau dia mcm aqua (mcm ner tu ek??)
  • tk byk buih 
  • bila mandi feel fresh dan mungkin sesuai kot orang allergic bahan kimia mcm aku huhu T.T
  • harga murah kot RM 6.90
 
so aku terpaksa pakai sebab aku beli 2 bungkus yang ni dh pakai so tinggal lagi 1..



then last this product 

 
byk review produk ni bgs or what ever la...as Consumer aku dh beli bagi melariskan jualan T_T

  •  warna putih jernih 
  • bau wangi of course la kan...
  • tak sesuai untuk outdoor sbb peluh korang akan berbau tengik di ketiak yang suci tu...euww tk selesa...
  • still ada lagi la putih di baju.. 
dulu hsemate aku pernah kata yang aku ni jenis cepat terpengaruh ngan iklan huhu...mmg pun  sbb aku nk tau benda tu terbaik atau tak... tpe pengalaman adalah cikgu kehidupan.. (falsafah pulek) 
 so mcm ner lak ngan korang...?

1 comment:

Uncle Jonni said...

selamat hari raya tuan rumah.... huhu