Thursday, March 24

12 Mac 2011

 
Sepetang asar, adik aku,angah sudah bertukar status dari Cik ke Puan..

Moga berbahagia.. aku? hurm hanya berdoa agar segala urusan jodoh ni dimakbulkan so my mision ialah simpan duit je..aku akan jemput rakan2 blog..nk minta Chef kak Sari Yusa  masak lauk pengantin boleh tak?pastu minta mekcuk buat hadiah kawen hehehe...jangan marah ye kita gurau..je..

3 comments:

nour said...

one thing yg menarik saye ke entry ni ialah post ni mcm ditulis oleh sis saye je. sbb saye pon angah, kawen time asar, n kawen dl drpd kakak. ngee~~

anyway slmat berkenalan.

aida-myasara said...

heheh yeke..Allah Maha Mengetahui..Selamat Berkenalan jugak dari saya xoxoxox

sheila said...

takpe...jodoh pertemuan ditanganNya...