Friday, March 25

Cute Tak Layout Aku?

(Click untuk Gemukkan)
Cute layout baru FB aku ..huhu bos aku bagi keje lain yang aku buat sorry bos sbb anak buah bos ni expert sangat pasal it ni...heheheh so sape nk layout FB cute macam aku leh tengok di sini...
so nanti tak jemu sangat kalau nak  tgk FB korang kan? Yelah Si Mark buta warna,beliau hanya boleh tengok biru dan putih(sumber dari sebuah akhbar k) so korg yang tak buta warna buat yang mcm aku nye..

3 comments:

gabanMorka said...

mcm myspace lak jadi

hehe

sheila said...

sesodap rasa je ko kata si mark tu buta warnakan...... kang dia tutup FB tu kite yg celik warna ni meraung 14 hari tak berenti hahahha

Azreen Zunairah said...

cantiklah...pink lagi tuh...suka2...huhuhu