Thursday, March 28

My Dress

Lagi  63 hari im become bride...doakan dipermudahkan urusan...
jgn nk jd bridezilla sgt la... kalau jadi bridezilla tk mungkin akan membawa sebarang keuntungan mana-mana pihak pun so be rileks and go through it.. 
 
 
Hari ini g fitting baju mmber aku boleh siapkan masa bulan 3 ni so aku pergi yes 2helai dah siap then fitting nampak very loose sgt so measure here n there supaya nampak selesa so done..pay la dulu nt bila dah selesai baru amik semua.. so far boleh la nampak kain itu menjadi baju kawin... hurm nice... 
 
 
rasa macam kelakar bila pakai bju pengantin tu rasa im become somebody belongs after this... yelah rasa macam budak2 je haha... harap perangai budak dapat dikurangkan hoho.. perkahwinan itu satu perjudian pandai mengorak selamat dunia akhirat insyaAllah.. 
 
 
cakap byk tk guna gak jom layan pic yang penuh kerahsiaan ni ...in shaa Allah nt after wedding update all..be patient ok..xoxo
 
 baju tandang di lkwi
 
 baju nikah 

1 comment:

hannah jamma said...

hi, blogwalking cari blog pasal kahwin then terjumpa blog ni.
dekat another blog, comment pasal sri payung if tak salah haha.
anyway, congratulations!
best nya dah nak kahwin!

p/s: cantik color baju nikah!