Thursday, December 22

Nuffnang..




  Pelik giler duit ni tak mau gerak2 kenapa ye?? aku rasa aku post n3 byk jugak tp tk gerak langsung
dulu gerak sikit2 sekarang mcm diam jek..
orang kata mcm kena berak keras hahaha...
aku mmg tak nak duit tp org dh nak bagi ambil jelah..
orang giler pun amik duit kalau org bagi..
BW?? jarang2 gak jalan ada itu penyebabnya?? 
Campaign kat dalam FB pun dh buat sampai semak FB aku...
sapa nk jawab tolong angkat kedua-dua bahu anda..
dari tunggu duit nuff baik aku carik keje lain..
sekian terima kasih..-____-!






9 comments:

~ayusleeping~ said...

maybe sebab tak letak iklan nuffnang atas header kot...

amirnawawi said...

haha3.. xyah tunggu la duit nih.. Kalau naik pom 20sen jer.. Fuhh!!

logorithm said...

Kalau itu masih 'Buffered Earnings', sepatutnya ia bergerak.

Tapi kalau dah masuk 'Metered Earnings', ia tak akan bergerak-gerak lagi sebab tempoh kempen dah tamat...

Pesona SH said...

hahahampagas.. saya dah lama clash dengan nuff! acc bertahun2 x gerak. skg guna advertlets, baru lega hati

aida-myasara said...

ayu: mcm ner nk letak nuffnang kat header saya yang sempat tu??

amir: aah lama kot...

@logo: meter earning mmg tk geram..my says dah byk cuma tak leh tebus jek

pesona: mcm nk guna adverlets??

mdsaf_kyo said...

huish!...dah berapa lama letak nuffnang?

aku pon letak dah 3 bln lebeh..tapi cuma dapat RM20++...

tak taulah ni kategori lambat ke, normal ke...

bg aku, kalau ada, ok la...kalau takde, aku pecat nuffnang...

follow me:
Sampaikan dariku walau satu ayat

tapi kunci nk dapat income lebih ni, mesti dapatkan trafic tinggi...tu yg aku tau...

nurfauzi said...

my opinion:
maybe you can put or list 3 to 4 article in a page instead of one article at the moment.

so readers did't need to click 'older post' again and again to read your previous article.

also try put link within at the end of every article. it sure will help in promoting other article in your blog.

your blog colour and layout:i like it.

aida-myasara said...

nurfauzi: oo k tq sbb menbantu..

GGK said...

kena join nuffnang punya aktiviti.. serius