Thursday, December 15

Anda Baca Anda Rasa

Tajuk N3 memang tak tercapai dek akal..hahah
aku tak benda nak kongsi cuma sepanjang minggu ni nak habis kan notis yang ada jek.. kalau datang opis yang tak berapa indah ni cuma nak tengok 

Email,Notification FB,Komen kat Blog,Review Wedding Stuff..lain2 part malas nk layan sampai air minum bungkus yang tergantung di belakang opis aku bahagian pantry la sangat tu dah tumbuh kulat,ada ulat segala2nya yang ada dalam plastik minuman tu..
kenapa aku tak buang??
Sorila my mission bila datang opis ialah buat muka blur, pasang lagu kuat2(bila bos ada buka lagu perlahan jek), malas nk amik tahu hal opis lagi bukan tak sayang pejabat ni yang telah berikan aku punca rezeki sepanjang tahun 2011 tatkala nama aku digugur dari terus berkhidmat sebagai penjawat awam(kontrak je pun)
Minggu ini aku dapat 2 interview so mereka akan untuk reconfirmkan semula jawapan sama ada terima atau tidak,aku tidak berharap kalau dapat mungkin itu rezeki aku ...kalau bukan mungkin ada jawapan yang lebih baik yang Allah janjikan untuk aku..aminnnn
mood masa menaip : biasa dan sedang ceri beri aduhla...

1 comment:

logorithm said...

I selalu tolong cucikan sekali gelas/cawan/sudu yang opismate tinggalkan kat sinki pantry kalau I nak cuci cawan I. Tak kisah lah... sambil-sambil jer... sebab tak tahan pemandangan sinki yang penuh ngan pinggan mangkuk tak bercuci.

Ini salah ibubapa nih...