Thursday, September 29

Durian Runtuh

N3 sebelum lunch, aku join Kempen Iklan Churp2 yang ada Ride Touch n ' Win  memang setiap minggu aku cek kat Ride Touch n ' Win ni..pastu dalam beberapa minggu akhir aku macam malas nak cek senarai nama pemenang sebab aku rasa mesti tak menang sbb aku ni memang tak pernah menang langsung mana-mana pertandingan..kecuali pertandingan makan kot ...heheh aku suka makan...





tup tup semalam sedap tengok Sinetron Nada Cinta dengan Drama Akasia Sofiyya...Hp Sony aku berdering WHAT THE HELL..Kalau dah syok tgk drama sure aku tak akan angkat  la kan malas kot nt termiss mana2 part cerita nt mula la  tertanya2 kenapa kenapa....Kalau drama yang aku dah tengok dari episod 1 aku akan fokus giler kalah fokus masa study dulu sampai mak aku cakap kalau aku tgk tv tak leh dh ajak sembang huhuh...sorry la mak ek...Pas Mandi aku tgk Hp ada miss call 1 mesej 3...



1 dari bakal adik aku sibuk tanya ok tak nama anak buah
aku ni Nama Nur Amni Hazwani maksudnya Cahaya Ketenangan Pemberianku...aku suka pastu dia suruh bw hadiah tp malangnya Trip Ofis g Langkawi batal...kuciwa sungguh..

 Kekuciwaan DiBayar Dengan 





 mesej dari  Ride Touch n Win...tengok Senarai Pemenang
dapat la aku hadiah yang Baucer Hadiah Saguhati...






5 comments:

ariana8733 said...

best nye, tahniah aida..

pinky_liscious said...

tahniah syg... :)

logorithm said...

Waaa... congrats ye Cik Aida. :-)


Terbaru dari Logokoko:

[U] Gambar dulu-dulu #2

[10SX] Gambar bermacam-macam KOTE!

[U] Hujung minggu yang terganggu

Benrauf said...

tahniyah. hati-hati ketika memandu.

Hans said...

wahhhhhhh
tahniah :-)