Tuesday, August 16

ATM Wedding Pic

Korang Tengok Korang Fikir la...Meh Kita Abadi Pic Wedding Kita
*budget macam aku dah kawen..huhuh coming soon insya ALLAH

5 comments:

mr_mrs mikko said...

eaaa? wujud eh?
waaaaa, nak nak atm mcm ni!

utk yg tak kawen boleh apply kerr ni? hihi

Hasrizal Jefri said...

boleh ke? nak buat jgk la.. tapi belom kawen lagi.. hehehe :)

aida-myasara said...

@mr_mrs mikko jom kita tanya kat bank

aida-myasara said...

@hasrizal kita pun lum kawen lagi...:D eden toray

cik xxx said...

baik letak surat nikah je kat ATM tu.. lagi senang. Jais datang serbu boleh tunjuk kat ATM :P..

aida nak share ayat mamat byk idea tu ke? silakan, cik izinkan.. :)