Tuesday, May 31

Teruja Seh!!

Seperti biasa petang balik dari kerja aku terus ke gym huhuh lama dah kot aku tak pergi adalah dalam 2hari gara2 diarrhea..tak boleh blah bila cakap English Education...Diarrhea ialah cirit birit sbb bukan makan benda yang salah ni adalah penyucian tangki perut aku yang lama berkarat ...so aku makan ini
gara2 aku baca ini aku rasa teruja yelah selama ni aku diet sampai diet crush demam teruk nasib tak baik aku leh masuk hospital kot...
aku sangat takut pastu aku teruja giler kentang sangat bila ini so aku dah beli dengan pakcik aku yang dealer ini. Aku ni mmg jenis timbang berat badan aku seminggu sekali tak pun 2 minggu sekali sbb aku nak capai target berat yang aku idam kan selama 27tahun..aku lost 2kg sebelum ni berat aku mmg obes 108kg aku tak segan nk bgtahu 2 bulan aku senam dan jaga makan kurang 8kg ...sekrang berat aku 100kg dengan  senaman yang konsisten serta jaga makan dengan ambil ini,ini dan ini hahha sangat teruja rasa nk jerit chumel20x ..
tp benar ini  so kalau korang teruja nak baca perkara ajaib mcm aku dalam ini  hari2 baca benda yang sama kot2 aku termiss n3 hahah aku sangat giler dengan kehebatan ini.. benda baik aku kongsikan ..ok nt aku run thru dalam sebulan berjayakah aku dalam berat idaman aku?
doakan aku yang terbaik..terima kasih

2 comments:

ida khairani said...

banyak betul itu ininya..

hehe..good luck!

Bagus combination diet, bersenam dan supplement untuk kurus. InsyaAllah berjaya!

Shaklee2u : Vitamin untuk kurus

Norazlin Nordin said...

bgos2 tips utk ak skali~