Tuesday, February 8

Suka Baca Tip BerBlog

apa yang korg cari semasa korg blogwalking(bw)? mungkin ada cari cara naik traffic atau nak tambah follower?
 terpulang pada niat korg..
tp bagi aku semua tu perlu dan paling aku perlu tip2 dari senior2 yang oldtimer dalam urusan berblog ni..
smlm aku baca 1 blog mengenai 
do & dont dalam berblog
 ada tip tu yang terkena batang hidung aku 
so aku ambil sebagai pelajaran yang patut aku ikut..
yelah kekdg terfikir gak siapa nk baca 
kalau tulisan kecil 
kalau sesiapa yang baca blog aku 
dgn tulisan kecil aku minta maaf
tapi bab warna aku kat blog aku tak leh tolong
 sbb aku mmg suka yang 'striking'
 senang buat suluh lampu 
kalau korg ter'blackout' heheh..
aku harap kalau ada yang tak puas hati 
dengan blog aku sila komen ..
biasalah blog amatur masih merangkak2..
bagi aku komen itu
 kebenaran yang memang pahit untuk ditelan
 tp apa pun aku perlu telan untuk kebaikan aku jugak...
korg sokong aku tak?

6 comments:

sembil9n said...

blog ni cute :) kne susun2 sikit je lg.... warne dh okay...cme rse cm de widget yg xbp nk perlu~

Idayu Suraya said...

ok la ni aida...kite punye blog lagi hampeh mampeh...kite tulis blog sebab nak restore sume kejadian sepanjang bergelar manusia ni hehee kadang2 ade org suke bace blog kite ade yg tidak...yg penting kite tau ape yg kite nak dlm blog kite....nak ikut taste semua org memang payah....blog yg va va vom mcm hanis zalikha pon ade jugak yg mengeji...yang penting be urself je....

tungkaran hati.blogspot said...

blog walking....! nice blog to watch out.

tungkaran hati.blogspot said...

blog walking....! nice blog to watch out.

fa said...

I love ur blog layout la...simple and harmony...

visit my blog k
www.diagnosishidup.blogspot.com

aida-myasara said...

terima kasih atas komen yang membina kalau kurang selalu2 lah tegur mungkin ada silap yang perlu perbaiki

;)