Friday, November 4

Kachingg


Siapa yang belum sertai says.my cuba la dia lebih kurang macam churp2 aku suka sertai benda2 yang boleh dapat income kecil2an ala bukan nk kaya sangat, setakat boleh beli  make up BS,parfume, topup ke..kalau kaya sangat nanti ada pulak yang dengki...so kalau korang tak suka duit apa boleh buat.. enjoy it...sharing is caring ahaks ~ :)

4 comments:

Alin Marlini said...

memang dah lama tertanya2 & tercarik2 apalah bendanya says.my...mekacih atas info

coachnike28 said...

ok ke...nanti nuffnang tarik status pulak?

aida-myasara said...

tak pasti pulak cuba la tanye nuff dulu..aida klik suka2 je

logorithm said...

Menarik... tapi I tak paham... kita kena display ad tuh kat blog kita ker? Kalau ye, I tak nampak pon adnya kat blog Cik Aida?