Friday, October 14

Tutorial Terbaik.

Cadang nak tengok Bini2 Ku Gangster tapi masa macam tak cukup walaupun hari ni keje tak banyak macam selalu so aku banyak rehat banyak makan banyak baca blog kat kat innit...heheh
 
 
tah macamana aku  leh terbuka aku tak siapa dia tp dia blogger la dia cerita pasal blog pilihan pastu baca aku nampak blog  tutorial menarik..
 
aku pun test yang mana menarik dalam  akunya belog so aku dapat buat macam ni takde la save sangat bil ofis aku ini tetap melambung ala bukan aku yang bayar pun bos aku yang bayar tapi kalau setakat 2 staff dalam opis banyak mana la kan??..pastu aku dapat buat ini lagi ..
 
 
sebenarnya banyak aku nak buat tapi aku malas nak semak kan mata orang dan mata aku sendiri nak baca kalau banyak gadget dan sangat berat  nak loading kan kan ...kalau banyak sangat gadget mcm tuan blog syok sendiri pulak
 
  kecuali la dia buat ONLY READERS INVITED  nak letak gadget sampai lebam itu hak dia , blog dia tp macam aku mmg dasar pemalas nak buat ONLY READERS INVITED sebab aku punya n3 bukan ada blue blue pun, n3 aku simple ada idea aku tulis takde idea aku senyap layan blog kat innit heheh 
 
kalau korang rasa nak loading aku nye blog berat sila komen ek aku dah buang shoutbox tu sbb aku tahu korang ni kalau nk baca blog cerita nak hot je,nak yang fresh nak itu nak ini buat cerita sendiri..korang marah ke? kalau marah pergi makan aiskrim oreo kat KFC..Adik aku kata sedap...
 


4 comments:

puteraduyong said...

patutle lambat loading...hehe...tapi nampak kemas...

Ini Kisah Tia said...

gunakan tutorial yang mana pnting saja :)

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

Setuju setuju...blog sy berat tak?

logorithm said...

Hari tuh ada entri bergambar yang 'sedikit blue'. Hehe...