Thursday, February 3

Blog Cantik Kemas Comel


  1. syarat-syarat penyertaan ::jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangi Boutique . add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.


6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
7.setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
8.penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
9.dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

3 comments:

Diedie Yana said...

hehehehe TQ aida...nk masuk gak tp tak bape faham cara-cara dia hehehe.... moga aida menang....

pak long said...

salam...
moga berjaya hendaknya

Sari Yusa Ibrahim said...

alamak.. tinggal 2 hari, mana smpat nak hias blog, lampu kelap kelip pun lom beli lagi ni... huk2!