Wednesday, January 12

Bikin Panas!!!

menyampah dengar statement orang yang kerja cikgu ni relax.relax ka cikgu ni sebenarnya?hanya org yang dlm dunia cikgu ja yang rasa...ayat dia dari FB tu tiba2 lak aku yg suci murni hati tiba2 rasa panas walaupun ofis aku sejuk sampai nk terkucil..kowg pnh jd cikgu ke?Aku penah ngajar 3 thn cukup 3 sekolah menengah aku ngajar macam2 aku tempoh perangai pelajar ....Kalau penah aku respect tabik spring kalau tak penah meh aku cadangkan kowg daftar kat mana2 sekolah menengah yg berhampiran jgn daftar sek rendah kalau daftar sek rendah baik tak payah pastu aku bg kowg ngajar seminggu je kalau kowg cite pasal kedegilan pelajar,cite kowg pening ngaja jgn dok gatai mulut nk kata orang yang kerja cikgu ni relax..keje mana2 pun sama aku rasa aku rasa sebelum nk sbuk kata kat org tgk diri tu dulu..keje kowg tkde relax ke?Kecuali Suri Rumah k...mmg takde relax..

p/s: Paku Dulang Paku Serpih Kowg Sambung la sendiri...aku marah ni grrrr

3 comments:

aida-myasara said...
This comment has been removed by the author.
Cik Agogo said...

tau keje paling rileks???

keje kilang ahh... jadik technician bila mesin seme run smooth jeeee... siap bleh mengular tido... atau men fb.. kih kih kih. :)

aida-myasara said...

cik agogo nt kita nk apply kat mana tu? :)