Monday, January 17

Adoyai

Dari malam td gerak dari Kuantan ke K.L sbb ada program Kolokium abis program terus balik..nasib baik tumpang kak Anum (ATS)..leh aku tido jp..peh rasa nk terkuar ekor tulang belakang aku duk lama dalam keta tp apapun terima kasih sbb anto teman pulang dengan selamat jaya nye... walaupun tersosat 2x kat kuantan hahahah...pagi ni bangun nk g keje(semangat waja walaupunnn) mata aku mcm tulah podih je..sampai ofis haramm..pakcik driver nk masuk keje 19hb lak aku rasa nk belasah je bos aku ni


bior dia rasa penangan Kungfu Panda aku ni...hehehehe nt sape nk byr gaji aku? mau nagis kot


aku bru nk follow seniorita staff aku g Tganu tp apa kan daya bos suruh balik jaga ofis & bg surat tawaran kt driver baru dia adoyai...
semata-mata perkara tu je..

1 comment:

Sari Yusa Ibrahim said...

Akak suka tengok blog awak... cumelll...